Чорнобильський медичний фаховий коледж Чорнобильський медичний фаховий коледж

Вітаємо Вас на сайті Комунального закладу Київської обласної ради «Чорнобильський медичний фаховий коледж»!

Ви хочете навчатись у

Медичному фаховому коледжі?

Дізнайтесь про правила прийому до коледжу, перелік освітніх ступенів та спеціальностей, розклад вступних випробувань.

Докладніше

м. Яготин

вул. Незалежності, 71а

Тел./Факс: (0-45-75) 5-48-42 (Місцевий)

kvnzchmy@gmail.com
Подiя

Відкрите заняття з освітнього компонента «Основи філософських знань»

   18.03.2024 року в КЗ КОР «Чорнобильський медичний фаховий коледж» викладачем Сергієм КВІТКОВСЬКИМ було  проведено відкрите заняття з освітнього компонента «Основи філософських знань» в групі 1А курсу ОПП «Лікувальна справа». 


    Мета заняття визначалася актуалізацією проблем сучасного розвитку медицини в рамках розвитку філософської проблематики, становлення етичних концепцій виховання майбутніх медичних працівників. Були висвітлені питання історичного розвитку і співіснування філософії та медицини, їх взаємовпливу та визначення тенденцій і напрямків розвитку в залежності від релігійних, культурних, економічних державотворчих основ надання медичної допомоги, становлення лікарів їх етичних поглядів на питання допомоги хворим. 
    Проведення паралелі існування медицини сучасності, що розвивається швидкими темпами в технологічному плані із зміною поглядів медичних працівників на проблематику  лікування. 
    Проведено аналіз загроз, що несуть в собі технології по відношенню до людини, її гуманізм і розуміння основ надання медичної допомоги. 


    Здобувачі освіти повинні в повній мірі усвідомити всю важливість обраної професії і,  незалежно від ситуації, яка складається, нести своє почесне звання.

Поширити сторiнку