Чорнобильський медичний фаховий коледж Чорнобильський медичний фаховий коледж

Вітаємо Вас на сайті Комунального закладу Київської обласної ради «Чорнобильський медичний фаховий коледж»!

Ви хочете навчатись у

Медичному фаховому коледжі?

Дізнайтесь про правила прийому до коледжу, перелік освітніх ступенів та спеціальностей, розклад вступних випробувань.

Докладніше

м. Яготин

вул. Незалежності, 71а

Тел./Факс: (0-45-75) 5-48-42 (Місцевий)

kvnzchmy@gmail.com
Новини

Науково-практична конференція учасників гурткової та пошуково-дослідницької роботи  «Наш пошук, знання та вміння – на благо нашої країни».

              25 квітня в КЗ КОР «Чорнобильський медичний фаховий коледж» відбулася науково-практична конференція учасників гурткової та пошуково-дослідницької роботи  «Наш пошук, знання та вміння – на благо нашої країни».

              У нашому закладі освіти кожен студент має можливості всебічно розвиватися та самовдосконалюватись. Адже у коледжі функціонує ціла ієрархія гуртків різного спрямування, де кожен здобувач освіти може  творчо розвиватись, поглибити свої знання з дисципліни, удосконалити свої теоретичні знання, закріпити професійні навички та вміння.

              На конференції були присутні делегати-представники від кожної студентської групи, викладачі-керівники гуртків, а також так звана "вчена рада" до якої увійшли: директор – Сосюкало М.П., заступник директора з навчальної роботи – Кравченко Т.В. та  методист коледжу – Карасюк Т.В., які оцінювали роботу кожного гуртка.

              Ведучими заходу були студентки 2-А курсу Усенко Дарина та Трав’янко Марина.

              Розпочали конференцію представники природничо-наукових та соціально-гуманітарних дисциплін: краєзнавчий гурток  під керівництвом Квітковського С.В. «Виникнення та становлення лікарської справи на Яготинщині» (доповідач студентка 1-А курсу Юрчишина Яна) та  гурток з іноземної мови, яким керує   Толкачов О.М. «Опрацювання вокабулярія: теоретичні та практичні аспекти навчання» (доповідач студентка 1-А курсу Приймак Євгенія).

               Далі естафету підхопили клінічні дисципліни. Першими представили свою роботу гурток з акушерства та гінекології «Акушерська еліта»  під керівництвом Кравченко Т.В.  Тема виступу: «Використання методів контрацепції» (доповідач студентка 2-В курсу  Ралко Алла).

              Гурток з інфекційних хвороб, керівник Кузнецова Л.П.,  представив Васєкін Владислав, студент 2-А курсу з доповіддю «Емерджентні та реемерджентні інфекції».

              Наступною була науково-пошукова робота під керівництвом Нежури О.Л.: «Реформа системи шкільного харчування - основа формування мотивації дитини до споживання здорової їжі», яку доповідала  Сьомака Софія, студентка 2-А  курсу.

             «Гіпертонічна хвороба, її розповсюдженість серед здобувачів освіти нашого коледжу», такою була тема  терапевтичного гуртка під керівництвом Шулли М.І., яку доповіла студентка 3-А курсу – Жилка Любов.

             І на завершення свою роботу презентував волонтерський загін «Милосердя» під керівництвом Дьогтяр Н.М. «Молодіжне волонтерство в Україні» (доповідач студентка 2-В курсу Ралко Алла).

             Слово для підведення підсумків конференції ведучі  надали голові  "вченої ради" Миколі Петровичу, який подякував всім учасникам за участь у конференції та проведену роботу протягом цього навчального року. Були відзначені роботи:

І місце – гурток «Педіатр»;

ІІ місце – гурток «Акушерська еліта»;

ІІІ місце – гурток «Терапевтичний».

                   На завершення ведучі побажали всім студентам легкого засвоєння знань, яскравих, добрих вражень від навчання, здійснення всіх мрій, втілення ідей в реальність та успіху, а викладачам -  зберігати в душі любов до вашої важкої і такої потрібної професії.

Поширити сторiнку