Чорнобильський медичний фаховий коледж Чорнобильський медичний фаховий коледж

Вітаємо Вас на сайті Комунального закладу Київської обласної ради «Чорнобильський медичний фаховий коледж»!

Ви хочете навчатись у

Медичному фаховому коледжі?

Дізнайтесь про правила прийому до коледжу, перелік освітніх ступенів та спеціальностей, розклад вступних випробувань.

Докладніше

м. Яготин

вул. Незалежності, 71а

Тел./Факс: (0-45-75) 5-48-42 (Місцевий)

kvnzchmy@gmail.com
Новини

Вивчайте такмед із LifesaverSIM та Дією

Вивчайте такмед із LifesaverSIM та Дією

В умовах повномасштабної війни треба вміти накласти турнікет або зупинити кровотечу. Це потрібні навички і для військових, і для цивільних.

Ігровий симулятор LifesaverSIM інтегрував Дію, і відтепер українці можуть безоплатно отримати преміумдоступ і прокачати навички тактичної медицини незалежно від того, де вони географічно перебувають. 

У симуляторі навчитеся накладати турнікет, тампонувати рани та проводити інші необхідні дії за протоколом MARCH. 

Курс підійде як для військових, так і для цивільних. Його створили досвідчені інструктори та бойові медики, він відповідає настановам Комітету TCCC і стандарту NATO та враховує всі важливі аспекти надання допомоги на полі бою. Згодом у LifesaverSIM з’являться інші навчальні курси. До речі, застосунок створили українці, учасники кластеру Brave1. (https://brave1.gov.ua/) 

Завантажуйте LifesaverSIM з AppStore (https://apps.apple.com/ua/app/lifesaversim-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%BA-%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%8F/id6473542655?l=uk) та Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lifesaversim.app&hl=uk) та верифікуйтеся з Дією. Бережіть себе, але і вмійте врятувати своє та чуже життя.

Поширити сторiнку